2012. jan. 12.

Könyvek, amiket várok #6

Azt hinné az ember, hogy az ünnepek során annyi jobbnál jobb és szebbnél szebb könyvvel halmoztak el  szeretteim, hogy szegény szerencsétlen olvasni vágyó énemnek, egy ideig majd elmegy a kedve az újabb zsákmányok felkutatásától, de nem, ez tévedés. :D Igaz, ami igaz..... több évre való könyvvel el vagyok látva, úgyhogy egy ideig nem kell félnem attól, hogy nem lesz olvasni valóm, de mégis akad pár olyan könyv, ami bár nem a közel jövőben (ami nálam egy-két hetet jelent) jelenik meg, hanem jóval később ...... de mégis, már most felkeltették az érdeklődésemet. Jó anyám mindig azt mondta; hogy próbáljam a dolgok jó oldalát nézni, mert akkor nagy baj már nem érhet és valóban.... hátha a megjelenésig eltelt idő alatt nem fog regenerálódni a pocok szindrómám.:) Ki tudja még azt...... a pénztárcámról nem is beszélve.

Aminek a legjobban örülök az Brenda Joyce Halálos sorozatának a 6. része, bár még az előzővel is el vagyok maradva, de ha ismét a dolgok előnyös oldalát nézem, akkor ez még jól is jöhet,  így legalább közvetlen egymás után olvashatom őket.

Brenda Joyce: Halálos illúzió
New York, 1902.
Vőlegénye, Calder Hart aggodalma ellenére, Francesca Cahill nem tud hátat fordítani annak a fenyegetésnek, amely a szomszédságukat rettegésben tartja. Egy őrült megtámad három nőt, de míg az első két áldozat túléli a támadást, a harmadik meghal, emelve a tétet. Az összes áldozat szegény, de gyönyörű ír nő, és Francesca attól fél, hogy Maggie Kennedy és Gwen O’Neil, két barátnője lehet a következő áldozat....
Várható megjelenés: 2012 július

Aztán van itt még egy könyv, amit már olyan rég kinéztem magamnak és aminek a borítóját is már olyan régóta ismerem, de a megjelenésével kapcsolatban ezidáig nem tudtam semmit. Most  már azt is tudom.

Jean-Christian Petitfils: Méregkeverők
1679-ben XIV. Lajos uralkodásának fénykorában kitör minden idők legnagyobb gyilkossági ügye, a Méreg-ügy. Egyetlen mozdulattal felszínre kerül a díszlet rettenetes fonákja: szomszédgyilkosságok, varázslások, démoni összeesküvések, fekete misék, rituális gyilkosságok.
Várható megjelenés: 2012. április 17.




Erre a könyvre pedig  egy fórumon nézelődve figyeltem fel, szerintem nagyon izgalmasnak és kalandosnak tűnik, erre is kíváncsi vagyok.
Christopher Golden: Uncharted – A negyedik labirintus
Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsről és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul.
Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmerő kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki mindent megtanított neki a „műtárgybegyüjtő-bizniszről”. ...
Várható megjelenés: 2012. 02.15.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése